Η ιστορία μας

15

Το 2008 τρεις φίλοι αποφασίζουν να ασχοληθούν με τον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής, καθώς η ποικιλομορφία και το μικροκλίμα της χώρας μας είναι καθοριστικοί παράγοντες ώστε να παραχθούν άριστα προϊόντα. Πολλοί ήταν οι κλάδοι που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον τους, αλλά αυτό που πραγματικά τους συνεπήρε ήταν η άριστη κοινωνία των μελισσών,
οδηγώντας τους στην μελισσοκομία.

Παρακολουθώντας παράλληλα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα μελισσοκομίας και αγοράζοντας τα πρώτα μελισσοσμήνη, ξεκινούν την παραγωγή μελιού, γύρης και βασιλικού πολτού.

Το 2014 και μετά από εξαετή ανάπτυξη, ιδρύθηκε η εταιρεία Nature’s Foods, με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία μελισσοκομικών προϊόντων. Η πρώτη οικογένεια προϊόντων ονομάστηκε allegory.

Οι αξίες μας

14

Η αρχική μας απόφαση να αξιοποιήσουμε τα προϊόντα της χώρας μας προϋποθέτει να κρατήσουμε πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας, όπως άλλωστε οφείλουμε.

Σχόλια πελατών μας όπως: «Το μέλι σας με ταξίδεψε…», «…μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια», «ο παππούς μου είχε τέτοιο μέλι…» ήρθαν να επιβεβαιώσουν από τα πρώτα κιόλας χρόνια ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση.

Ο καταναλωτής που μας εμπιστεύεται θα πρέπει να γνωρίζει ότι μεταφέρουμε συνεχώς τα μελισσοκομεία μας σε επιλεγμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα και απλά αφήνουμε τις μέλισσες να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα!!!

Η φύση έχει φροντίσει για όλα, εμείς απλά την ακολουθούμε.